Autenticitatea

În lumea comercială de astăzi este comun pentru a rula în AA triplu sau imitații AA duble de elemente, cum ar fi: ochelari de soare, genți, ceasuri, printre altele. În acest sens, este foarte important pentru a merge la vânzători autorizați cu produse alese direct din casele de designeri, care nu îndeplinesc numai cerințele vizuale, dar, de asemenea, posedă toate certificările tehnice (în cazul ochelari de soare, cu lentile autentice)).
sunt branduri de designer dvs. 100% autentice și vin cu cazul original al producătorului?
Noi vindem doar 100% designer de branduri autentice furnizate direct de către producător. Furnizorul nostru este direct, astfel încât ochelarii de soare va fi cu totul original.
Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri cu privire la orice element, puteți contacta oricând echipa noastră de servicii pentru clienți, care va fi bucuros să vă ajute și vă ghida prin proces.
Cum știu că marfa este autentic?
Suntem un brand consolidat cu aliații strategici care încearcă să continue să crească. LENSIFY OÜ se mândrește cu calitatea produselor sale și nu vinde reproduceri, în nici un caz. Fiecare element ne vinde a fost supus unui control exhaustiv pentru a satisface cele mai înalte standarde de excelență. LENSIFY OÜ garantează autenticitatea și starea fiecărui articol vândut, astfel încât clienții pot cumpăra produse cu încredere totală.